Mikä on In Between Consulting

In Betweenillä keskiössä on ihminen. Ihminen, joka on Suomeen muuttaessaan kahden välissä. Kahden maan ja kulttuurin, yhteiskunnallisten tapojen ja sääntöjen, yhteentörmäyksessä. 

In Between on syntynyt halusta varmistaa, että Suomeen saapuvilla olisi täällä hyvä olla. Suomeen saapuminen ja sopeutuminen on usein kansainvälisille osaajille haastavaa. Suomalainen individualistinen kulttuuri korostaa yksin pärjäämistä eikä suomalaisiin ole kovin helppoa tutustua. 

In Betweenin asettautumispalvelu tarjoaa luotettavan henkilön, joka vastaa ja huolehtii Suomeen asettautumisesta ja sopeutumisesta.  In Between on heille, jotka haluavat keskittyä työhön tai opintoihin, niin ettei käytännön järjestelyt kuormita tai kuluta energiaa kohtuuttomasti. In Betweenillä tuemme asiakkaitamme läpi koko asettautumisen ja palvelu muokataan yksilön tai yrityksen tarpeisiin. 

YRITTÄJÄN ESITTELY:

Olen aina ollut kansainvälisyyteen kallellaan. Olen aikaisemmin asunut Lontoossa ja sittemmin tehnyt töitä kansainvälisten ihmisten parissa jo useamman vuoden ajan, joista pari merkityksellisintä vuotta oman yritykseni kautta. Lisäksi olen kasvattanut pian kymmenen vuoden ajan kahden kulttuurin välissä kasvavaa poikaani. Eri kulttuurien läsnäolo elämässäni on saanut minut pohtimaan kulttuurin merkitystä käyttäytymiseemme ja ymmärtämään sujuvan kommunikoinnin välttämättömyyden hyvässä vuorovaikutuksessa ja sujuvassa yhteistyössä. Ihminen voi olla hyvinkin supliikki omassa kulttuurissaan ja epäonnistua samalla tyylillä pahasti eri kulttuurin kontekstissa. Yksilöllisten erojen huomioiminen on toki tärkeää, mutta onnistuneessa monikulttuurisessa yhteistyössä on tärkeää ymmärtää omaa kulttuuria suhteessa toiseen.

Olen henkilökohtaisesti auttanut kymmeniä ihmisiä Aasian ja Afrikasta maista asettautumaan Suomeen ja sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin – nyt haluan auttaa yritystänne myös rakentamaan yrityskulttuuria, joka tukee kommunikointia ja vuorovaikutusta monikulttuurisessa työyhteisössänne ja tätä kautta parantaa myös tehokkuuttanne ja tulostanne.

Intohimoni on myönteisten yhteiskunnallisten kehityssuuntien edistäminen. Monikulttuurisuuden ja siinä itävän hyvän ruokkiminen ja edistäminen saa sydämeni syttymään. Olen ennen kaikkea tekijä ja toteuttaja. Uskon vakaasti, että hyvä lisää hyvää. Se on mottoni ja ohjenuorani elämässä.  Hyvillä eväillä ja kunnon kurkistuksella ja tuella voidaan ehdottomasti saada monikulttuurisuus kukkimaan, niin että monikulttuurisuudella on aito mahdollisuus lisätä luovuutta, innovaatiota ja tuottavuutta.